Skip to content

Vinterportulak

Vinterportulak er en form for salat. Den er dekorativ, smager mildt og friskt og både stængel, blomster og blade kan spises.

Håndtering: Vinterportulak skal behandles nænsomt og opbevares køligt, og kan på den måde holde sig en uges tid efter plukning.
Tilberedning: Bør spises rå og bruges ofte blot til at pynte tallerkenen af med.

Vi får vinterportulak fra Vidarslund Gartneri ved Fakse (biodynamisk) og fra Søren Wiuff ved Lammefjorden (fra friland).

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: