Skip to content

Skvalderkål

Skvalderkål vokser vildt som ukrudt i de fleste haver. Faktisk kan de små, krøllede blade spises. De smager ret kraftigt og skal bruges med måde, men er en god, billig, sund og aromatisk måde at pifte salater og varme retter lidt op.
Håndtering: Skvalderkålbladene bør skylles ganske nænsomt og spises samme dag, som de er plukket. Opbevares på køl eller i en skål med vand.
Tilberedning: Bladene kan sauteres let eller spises rå.

Skvalderkål leveres af private samlere og haveejere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: