Skip to content

Rabarber

Rabarberne er et af de første forårstegn, og den knaldpink stængel smager da også herligt udsat for lidt tid og et godt skud sukker.
Håndtering: Rabarber kan ikke holde sig mere end et par dage på køl efter plukning, men det går lidt bedre, hvis de store blade er taget af.

Meget store stængler kan skrælles forsigtigt med en grøntkniv, men det er sjældent nødvendigt.
Tilberedning: Rabarber kan ovnbages og koges, altid med godt med sukker.

Vi får rabarber fra Assers Møller og Thorshøjgård.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: