Skip to content

Løgkarse

Løgkarse vokser vildt i haver og skove og betragtes som ukrudt. Både blomst og blade er spiselige og smager mildt af løg.

Håndtering: Løgkarse kan holde sig under et fugtigt viskestykke i et par dage på køl eller i en vase på køkkenbordet, men bør som udgangspunkt bruges samme dag, som den er plukket. Skyld den grundigt og skær eventuelt bladene i mindre stykker.

Tilberedning: Kan bruges som alternativ til løg, purløg eller karse i salater og som drys på smørrebrød. Kan tilføjes varme retter for at give en let løgsmag, men bør ikke opvarmes for meget.

Varen får vi fra haveejere og samlere.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: