Skip to content

Forårsporrer

Forårsporren er den unge version af den almindelige porre. Den smager mildt, fint og mindre af løg end sin grovere storebror.

Håndtering: Porrerne skal opbevares på køl og skal helst spises friskopgravede, da toppene hurtigt tørrer ud.

Tilberedning: Porrerne renses grundigt og sættes eventuelt med toppen nedad i en skål med vand for at sikre, at al jord er fjernet. De fortjener en nænsom behandling og kan grilles eller dampes. De kan serveres for eksempel med olivenolie og knust parmesan eller hakkede, kogte æg.

Vi får de små porrer fra Søren Wiuff i Lammefjorden.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: