Skip to content

Asparges

Asparges elsker alle og med god grund. Den knasende sprøde, saftige og let bitre urt er rigtig festmad.

Vi fører asparges i hvid, grøn og lilla version.

Håndtering: Den grønne asparges er noget af det nemmeste at have med at gøre. Den skal blot knækkes eller skæres lidt af for neden og er så klar til brug. Nye, tynde, hvide asparges kan få samme tur, men sædvanligvis skal de hvide og lilla asparges skrælles og den nederste, træede del skæres/brækkes af.

Asparges bør opbevares køligt, gerne under en fugtig avis.

Tilberedning: Dampes, grilles eller spises rå.

Damp ordnede asparges i vand med salt og smør i 2-7 minutter afhængig af sort og størrelse. De må helst ikke blive slatne.

Vi får asparges fra Søren Wiuff i Gislinge ved Lammefjorden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: