Skip to content

Agurker

Der er vil ikke mange, som er i tvivl om, hvad de skal gøre med en agurk. Den gør sig godt rå og har det fint sammen med både friske og søde smagsgivere – eddike og mynte på den ene side og tørret frugt på den anden, for eksempel.

Håndtering: Agurker bør opbevares i køleskab og holder sig friske i en uges tid.

Tilberedning: Det er almindeligst at spise agurker rå, men også råsyltet i sukker, eddike og krydderier gør de sig godt. Agurker kan pocheres i få minutter.

Vi får agurker fra det biodynamiske Vidarslund Gartneri ved Fakse.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: