Skip to content

Tarteletter med ragout af svampe, forårsløg og løgkarse

Ragout’en her kan laves med eller uden kylling og forårsløg kan erstattes eller suppleres af asparges.

I stedet for tarteletter kan man bage trekanter af butterdej til – eller bare spise et godt stykke brød til.

Ingredienser

500 g svampe, fx champignon

Lidt madolie

2 bundter forårsløg

3-400 g kogt, plukket kylling skåret i mindre stykker

6 blade løgkarse (kan udelades eller erstattes af persille)

Salt og peber

50 g smør

50 g mel

5 dl hønsefond

12 tarteletter

Fremgangsmåde

1. Rens svampene og skær dem i kvarte. Skær forårsløgene i stykker på 2 centimeter og snit toppen fint sammen med løgkarse

2. Varm lidt olie op på en pande og steg svampene heri til de har smidt væsken. Krydr med salt og peber

3. Skru ned for varmen og tilsæt smørret. Når det er smeltet tilsættes melet og der røres lidt rundt

4. Tilsæt kylling, forårsløg i stykker og hønsefond og lad det hele simre sammen i cirka 5 minutter til løgene er møre

5. Drys de snittede forårsløgtoppe og løgkarsen over ragout’en og lad det simre med i 1 minut

6. Lun tarteletterne og server med det samme.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: