Skip to content

Salat med agurk, vinterportulak og mynte

Salaten her er fænomenal til sommerens grillmad, særligt grillet lam. Den kan også sagtens gøre det ud for en vegetarisk hovedret, især hvis den får lidt frisk bøffelmozarella eller fetaost på toppen og et stykke brød ved siden af.

_______

Ingredienser

Saltmandler

125 g mandler

25 g salt

1/2 dl vand

__

400 g blandet, sprød salat (på billedet er brugt grøn krølsalat og vinterportulak)

2 agurker

400 g friske ærter (i bælg)

1 bundt mynteblade

100 g soltørrede figner

100 g soltørrede abrikoser

God olivenolie

____________

1. Kom salt og mandler op i et ildfast fad med bagepapir i bunden, tilføj vandet og bland det hele godt sammen. Bag mandlerne i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter

2. Skyl salaterne og skræl agurkerne. Skær begge dele i mindre stykker. Bælg ærterne

3. Kom salat, ærter og agurk op i et fad og drys med mynteblade, hakkede saltmandler og tørrede figner samt abrikoser i mindre stykker

4. Dryp med olivenolie

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: