Skip to content

Rejemad med friske granskud

Forårets friske granskud smager mildt af nåleskov og let syrligt. Det gør dem til perfekt drys på en rejemad nydt i solen.

Tag en skive rigtig godt brød, smør det med smør, pil en håndfuld rejer (det er meget vigtigt, der bliver brugt søkogte rejer med skal og ikke dem i lage) og rør en mayonnaise af 1 æggeblomme, lidt salt, lidt hvidvinseddike og et par deciliter neutral rapsolie.

Drys til sidst salt, peber og granskud over rejemaden.

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: