Skip to content

Ramsløgsmør

Ramsløgene vokser vildt i de danske skove og parker cirka fra starten af april og frem til starten af juni. Smørret er perfekt tilbehør til foråret og den tidlige sommers grillmad eller de første nye kartofler.

Ingredienser

200 g saltet smør

8-10 blade ramsløg

Fremgangsmåde

1. Hak ramsløgene fint

2. Rør smør og ramsløg godt sammen og sæt smørret på køl til det skal bruges. Smørret kan rulles til en lille pølse med stram film omkring, hvis det skal se lidt fint ud.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: