Skip to content

Rabarberroulade

Rouladen her er med rabarber, men fyldet kan varieres i det uendelige. Prøv f.eks. at blande hakket chokolade og friske, moste jordbær i flødeskummet.

Ingredienser:

Bund

4 æg

125 + 100 g sukker

Kornene af en vanillestang

120 g mel

2 tsk bagepulver

Fyld

400 g rabarberkompot

4 dl piskefløde

Eventuelt flormelis til tilsmagning

Fremgangsmåde:

Bund

1. Del æggene i blommer og hvider i hver sin skål. Sørg for, at skålen til hviderne ikke er for varm, da de så kan være svære at få til at stivne

2. Pisk blommer, vanillekorn og de 125 g sukker hvidt og skummende og sigt mel og bagepulver i. Rør dejen godt sammen

3. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen

4. Smør dejen ud på en bageplade i et rektangel og sæt den straks i ovnen ved 175 grader i ti minutter

5. Vend den færdigbagte bund over på et fugtigt viskestykke drysset med resten af sukkeret, smør fyldet på (se nedenfor) og rul rouladen sammen inden bunden bliver kold

Fyld

1. Pisk flødeskummet, rør rabarberkompot ud heri og smag eventuelt til med flormelis

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: