Skip to content

Asparges med rygeost og rejer

De hvide asparges passer godt sammen med mange ting, men hvorfor ikke servere dem sammen med en anden af de helt store forårsbebudere; rygeosten? Rejerne kan udelades eller erstattes af andet tilbehør som for eksempel røget skinke eller kogt hummer.

Ingredienser:

4-8 asparges pr mand (afhængig af størrelse)

500 g søkogte rejer med skal

1 lille bundt ramsløg

1 lille bundt kørvel

200 g rygeost

2 dl fløde

2-3 spsk citronsaft

Salt og peber

Smør til dampning

Fremgangsmåde:

1. Skræl aspargeserne hvis det er nødvendigt og skær de nederste par centimeter af

2. Pil rejerne og skær ramsløg og kørvel groft

3. Rør rygeost, fløde og citron sammen og smag til med salt og peber

4. Damp aspargeserne i vand med en god smørklat og lidt salt

5. Lad aspargeserne dryppe af på et rent viskestykke og anret det hele på fire tallerkener som vist på billedet

Reklamer
No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: