Skip to content

Invitation til madbloggere: Prøv vores grøntsagsrestaurant

3. oktober 2011

Foto: Mads Eneqvist. Sprængt kalv med peberrod og masser af grøntsager er en Baghave-favorit. En grøntsagsrestaurant behøver jo ikke være en vegetarrestaurant – men vegetarer er meget velkomne.

Kære Madbloggere

I Din Baghave har vi en lille og meget fredelig revolution i gang, som går ud på at ændre på den måde, verden ser på grøntsager. Vi vil gerne få sparket ind i knolden på flere, at grøntsager kan være præcis ligeså luksuriøst og lækkert som mere proteinholdige energikilder. Vi har nu langet tonsvis af Kiselgårds-gulerødder og 1000-vis af Wiuffasparges over disken, siden projektet så dagens lys, men vi har stadig langt igen.

Nyeste tiltag for at få flere til at forstå, hvor nemt og skønt det er, at få grøntsagsluksus ind i hverdagen, er vores månedlige pop-up restaurant i Køkkenet i Din Baghave. Vi inviterer indenfor i vores selskabslokaler til en middag bestående af dette øjebliks greatest hits fra marker og skove i nærheden af os. De gæster, som kommer, tæller især folk vi kender og holder af: Stamkunder, venner, leverandører og i det hele taget en masse madører.

I køkkenet står vi selv, Mette Helbæk og Flemming Schiøtt Hansen, og laver den mad, vi holder allermest af at servere både til hverdag derhjemme og når vi har gæster (som også sagtens kan være på en hverdag): Mad med fokus på grøntsager men først og fremmest på tilsmagning, enkelhed og nydelse. Der er ikke noget skum og gelé i vores køkken, tvært imod tilstræber vi at lave så lidt som muligt klar på forhånd.Respekt for råvaren er mantraet, herunder bør man ikke tilberede for længe, for meget eller for tidligt.

Vi vil gerne have flere med på trillebøren, som synes, grøntsager er spændende at tale og skrive om, og som er med på, at gourmet ikke behøver være lig med dyrt og besværligt. Derfor håber vi med denne invitation at se en masse madbloggere, som vi gerne vil invitere med til halv pris: 350 kroner. Prisen dækker velkomstdrink, 7 retter, gode vine, kaffe, grappa og chokolade. Efter middagen er der 20-kroners bar, hvis nogen har lyst til at blive hængende.

Det er billigt og det bliver sjovt. Håber I kommer!

Hilsen Flemming og Mette

Hvornår: Fredag den 7. oktober kl. 18.30

Hvor: Køkkenet i Din Baghave, Haveselskabetsvej 3, Frederiksberg

Tilmelding: kokkenet@dinbaghave.dk – skriv du er madblogger og send et link til din blog, så sender vi en faktura med rabat. Du er velkommen til at tage en ledsager med til reduceret pris. Øvrige deltagere betaler fuld pris: 695 kroner.

Reklamer
One Comment leave one →
  1. 18. juli 2013 22:38

    You have made some good points there. I checked on the web
    for additional information about the issue and
    found most individuals will go along with your views on this web site.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: