Hop til indhold

Gør klar til grønch og invasion af madbloggere

28. august 2010

Så er det i morgen, vi laver grønch foran Øksnehallen. Vi får besøg af en masse almindelige grøntsagselskere og en god andel madbloggere med knipsende kameraer og måske også en spids pen. Det skal nok blive sjovt!

Vi har i hvert fald valgt at gi’ den hele armen i vores forsøg på at banke ind i hovedet på vores gæster, at grøntsager IKKE behøver være kedelige. En dejlig menu, naturligvis, enkel men god som vi kan lide det. Det skal der til. Men rammerne er også vigtige, derfor har vi valgt at smide hvide duge og høje kandelabre på bordene, dække op med musselmalet service og rigtigt bestik – i stedet for de paptallerkener og plastickrus, sådan et arrangement normalt kalder på.

Vi overvejer også at medbringe champagne til salg, men tror vi tager til takke med de tyske vinbønder, som står og sælger vin på den anden side af pladsen, hvis trangen til fest skulle melde sig.

Nå, der er müsli der skal ristes, laks der skal saltes, brød der skal bages og grøntsager der skal skures, så vi løber igen.

Bare et sidste ønske til dig, der læser dette: Gider du ikke godt krydse fingre for, DMI tager fejl med deres varslinger om slagregn og stiv kuling i morgen?

Reklamer
2 kommentarer leave one →
  1. Det Lyseblå Køkken permalink
    28. august 2010 05:52

    Krydser alt hvad jeg kan for perfekt augustvejr. – Vi glæder os meget til at komme til grønch i morgen. Musselmalet og masser af grønt. Kan det blive bedre?

  2. 11. juli 2012 14:05

    Lyder fantastisk 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: