Skip to content

Her er programmet for åbningsfesten

8. juli 2010

Lørdag den 17. Juli åbner Din Baghave. Endelig!

Vores åbningsfest bliver absolut en af de vigtigste begivenheder denne sommer for dig som også synes, grønt er hot.

Festen finder sted fra 12-16 på Victor Borges Plads, Nordre Frihavnsgade, med efterfest hos vores nabo, pastaværtshuset Hos Fischer.

Hardeep Rehal fra 1105, Søren Wiuff fra Lammefjorden og Claus Henriksen fra Dragsholm Slot er nogle af den lokale naturs dygtigste fortolkere. Dem kan man (naturligvis) møde ved Din Baghaves åbningsfest.

Program:

Kl. 12.00: Festen og butikken åbner. Drengene fra Weinerei kommer forbi med vin, der vil være snacks og smagsprøver på dagens høst, masser af friskhøstede varer at købe med fra strand, skov og marker, hjemmelavet saft til børnene og måske også en bonde eller flere at snakke med (de kommer dumpende forbi i løbet af dagen som det nu passer med høsten).

Kl. ca. 12.30-13: Claus Henriksen, køkkenchef på Danmarks grøntsags-gourmetmekka nummer 1, Dragsholm Slot, serverer snacks som på ’Slottet’ – naturligvis lavet på Din Baghaves varer. Se hvor simpelt og ligetil det er at skabe gastronomi, der fejer benene væk under den internationale madelite, når bare råvarerne er sublime.

Kl. ca. 13-14: Hardeep Rehal, den danske supermixolog, dobbelte cocktaildanmarksmester og VM-deltager fra baren 1105 vil demonstrere, hvordan sæsonens bær og urter kan bruges i forrygende cocktails.

Kl. ca. 14: Musik ved en gal blanding af musikere fra Orkestar King Mustafar og Orkestar Baxtalo. Tilsammen rammer de to bands et utal af genrer fra tyrkisk, armensk og græsk Rembetiko til balkanmusik. Ikke sådan lige at sætte en finger på, måske, men sjovt skal det nok blive!

Kl. 16: Din Baghaves fest slutter, men man kan fortsætte med en gang risotto med Wiuff-asparges og courgetteblomster fra Fakse. Den koster i dagens anledning 125 kroner hos vores nabo, Hos Fischer, og serveres frem til klokken cirka 18.

Vil du med?

Ja, så er det bare at dukke op på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen. Men du er også velkommen til at melde din ankomst på vores Facebook-gruppe. Og inviter gerne dine sødeste, mest grøntelskende venner også!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: