Skip to content

Det spirer derude

11. april 2010

Foto: Mille Stengård.

Det kribler i os for at få åbnet Din Baghave – oprindeligt var det faktisk meningen, den skulle have været åbnet nu her til maj, hvor det hele for alvor begynder at gro. Vi ville have holdt et brag af en aspargesfestival for at markere starten på et nyt fantastisk råvareår. Men den idé gemmer vi til næste år.

Som bekendt er åbningsdatoen rykket til juli for at vi kan nå at få alting på plads. Men indtil da hygger vi os med forskellige ting og sager som nu for eksempel den tidligere annoncerede deltagelse ved vinkollektivet Weinereis åbning fredag den 16. april.

Denne festdag har givet os en chance for at lave detektivarbejde og finde nogle af de aller-allerførste grøntsager og urter fra skov og mark. Det er sjovt arbejde!

Indtil videre kommer menuen til Weinereis åbning til at se således ud – med forbehold for slagregn, forsinket modning, misforståelser, kartoffelbiller eller hvad det nu er for nogle plager, det jorddyrkende folk slås med i kampen om at få hevet årets første gode sager op af jorden:

– Langtidsbagte XL gulerødder fra Ugerløse, toppet med rugbrød

– Kiselgårdens små, sprøde porrer med sauce vinaigrette og de første frilandspurløg

– Grønt og urter høstet samme morgen af Søren Wiuff – serveret med rygeostdip og grøn dip på Sørens første krydderurter

– Birkemosegårds knoldselleri, bagt og vendt i ramsløgpesto (fra skoven)

Vin og grøntsager - så er der fest! Her chips på pastinak med champagne til fotograferet af Tine Duch til Din Baghaves kogebog, som udkommer senere på året.

Reklamer
3 kommentarer leave one →
  1. 12. april 2010 10:29

    Det ser sgu godt ud. Fedt med folk der tænker i andre baner. Glæder mig til at se butikken! Eneste spørgsmål: Hvorfor fanden ligger i ikke i Jægersborggade!!?

  2. 12. april 2010 10:33

    Hvem ved – måske vi også kommer til Jægersborggade en dag… Det håber vi da.

  3. Rasmus permalink
    21. juli 2010 13:55

    Tillykke med ‘Din Baghave’ på ‘Hjertegrønttorvet’
    Ekstranavnet fortæller om beliggenheden på et sted med det folkelige navn: ‘Hjertepladsen’
    -Og om sortimentet med frugt og grønt
    -Om leverendører med hjertet på rette plads!
    -Samt om råvarer som i sig selv er godt for hjertet

    Navnet er jeres hvis I kan bruge det. Held og lykke fremover…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: